Aanvullende informatie gebruik padelbanen

Zoals jullie allemaal vast al gezien hebben zijn onze Padelbanen enkele weken geleden opgeleverd. Het is nu al een daverend succes, van een drukbezocht side event tijdens het Vliegende Hollander Toernooi tot het vrij afhangen door leden en huurders.

Daarom is het nu tijd om de welbekende puntjes op de “i “te zetten zodat iedereen met plezier blijvend gebruik kan maken van onze Padelbanen. Daarvoor zijn enige regels nodig, niet om belerend te zijn, maar om ervoor te zorgen dat er maximaal gebruik van de banen kan worden gemaakt en dat het uitgeleende materiaal in de beste vorm blijft.

  • De Padelrackets die gebruikt worden door de leden zijn kosteloos t/m 31 oktober. Hierna zal er bij de bar een bedrag van EUR 2,50 per racket worden afgerekend aan de kassa. Indien er geen barbezetting is wordt kan deze dus niet worden uitgegeven, houdt hier dus rekening mee.
  • Als lid kun je een niet-lid als introducee uitnodigen. Doe dit vooral, maak zo veel mogelijk mensen bekend met TC Animo en deze mooie sport. De introducee kan eenmalig gratis spelen en gebruik maken van het Padelracket. Gelieve een mail te sturen naar Padel@tcanimo.nl elke keer als je een introducee uitnodigt met hierin de naam van de introducee en diens email-adres.  Wij kunnen dan achteraf  contact opnemen hoe het spelen beviel en een voorstel doen om lid te worden van onze mooie vereniging. Het is de verantwoordelijkheid van het lid om bij een 2e uitnodiging van dezelfde introducee erop toe te zien dat de betaling van 6.25 euro pp per uur wordt nagekomen. 
  • Het komt regelmatig voor dat er helaas geen barbezetting is. Om toch als lid of introducee gebruik te maken van een Padelracket zullen deze worden weggelegd in de hal bij de wc’s (t/m 31 oktober a.s.).  Leden kunnen deze deur via de achterzijde openen met hun KNLTB pas. Nog beter is om jezelf in te roosteren via de KNLTB Clubb app/Club/Diensten en daar waar nog plaatsen beschikbaar zijn jezelf beschikbaar te bestellen. Je doet de club en alle spelers er een enorm groot plezier mee.:) Aankoop van een eigen padelracket kan met korting via de club. (mail barcommissie@tcanimo.nl)
  • Indien je hebt afgehangen en je kunt niet, om welke reden dan ook, gelieve dit zo spoedig mogelijk te annuleren via de Club app, zodat de plaats die vrijkomt weer beschikbaar wordt voor de overige leden. Gezien er gekozen is voor 2 dubbelbanen is het ook de bedoeling dat de banen worden gebruikt door 4 personen. Als je dit niet gepland krijgt, kom dan naar de toss op de maandagavond van 19.00-22.00 uur. Je treft hier andere leden, je kunt nummers uitwisselen met elkaar om op een andere dag ook een voltallige baan af te hangen. Als het alsnog niet lukt om 4 personen in te plannen maak dan gebruik van de banen voor 19.00u zodat de banen door de andere leden tijdens piektijden maximaal benut kunnen worden.  

Om met zijn allen optimaal te genieten van deze geweldige sport wil ik jullie dan ook vragen om bovenstaande na te leven.  

In september zullen we nog een event organiseren voor alle leden om ook kennis te kunnen maken met Padel. Meer informatie over dit event volgt nog! 

Met sportieve groeten, 

Bestuur TC Animo