Sponsor worden

TC Animo is sinds haar oprichting in 1917 uitgegroeid tot een belangrijke sportvereniging in Terneuzen en omstreken. Een heerlijk partijtje tennis heeft al veel mensen naar het vernieuwde fantastische sportpark doen trekken. En ook door de vele toernooien en het alom bekende Vliegende Hollander Toernooi heeft TC Animo zowel regionaal als landelijk de laatste jaren veel aantrekkingskracht.

Sponsor worden

TC Animo is sinds haar oprichting in 1917 uitgegroeid tot een belangrijke sportvereniging in Terneuzen en omstreken. Heel wat sporters hebben ons mooie sportpark al bezocht. Mede door de organisatie van interne- en open toernooien en deelname aan de voorjaars- en najaar KNLTB competitie heeft TC Animo zowel regionaal als landelijk de laatste jaren veel aantrekkingskracht. Inkomsten van sponsoren zijn voor onze vereniging van groot belang. Met deze inkomsten kunnen investeringen gedaan worden die het voortbestaan van de club en het sportplezier van onze leden, zowel jong als oud, waarborgen. Door deze extra bijdragen kunnen we de contributie kosten laag houden waardoor meer mensen zich als nieuw lid kunnen aanmelden.

Sponsormogelijkheden

Het sponsoren van een sportclub is een positieve en aantrekkelijke manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. De kosten zijn relatief laag en u levert een positieve bijdrage aan de gemeenschap. Dit zorgt voor goodwill en kan een gevoel van loyaliteit onder uw klanten opleveren. Draagt u de gemeenschap en TC Animo een warm hart toe dan kunnen wij uw bedrijfsnaam op verschillende manieren naar voren brengen. We hopen u te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging!

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van TC  Animo bestaat op dit moment uit Elroy de Ruijter. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden van sponsoring bel of mail ons en we maken een afspraak. 

E-mail: sponsoring@tcanimo.nl

Telefoon: 06-53792780 (Elroy)