Banen open voor alle leden vanaf 11 mei a.s.

Beste leden,

Zoals beloofd brengen wij jullie graag op de hoogte van hoe het tennis spelen voor iedereen mogelijk is op een verantwoorde manier.

Hiervoor zijn in overleg met de KNLTB de volgende regels opgesteld;

– Vanaf 11 mei gaan alle banen van TC Animo open voor jeugd en volwassen spelers, de indeling van de banen ontvangen jullie per mail.

– Reserveren kan online via de clubapp, hier kan je 1 uur speeltijd reserveren. Uitzondering is van 16:00 – 17:30 i.v.m. sproeien. Je mag dan voor 1,5 uur afhangen. 

– Tot 1 juni kan er voor de tijden van 09.00 tot 13.00 uur ook digitaal afgehangen worden op het daarvoor bestemde bord in de hal bij de wc’s. (voor leden die niet beschikken over de clubapp). Op termijn zullen we overgaan op het volledig reserveren van banen via de clubapp maar hier volgt nog nadere uitleg over. 

-18 mei starten de tennislessen voor volwassen, de tennisschool zal zijn leerlingen hier verder over informeren

– Jeugd tot 18 jaar kan vanaf 11 mei overdag vrij spelen tijdens de lessen en ’s avonds alleen als er een toezichthouder is. Vanaf 18 mei mag de jeugd vrij tennissen tijdens de tennislessen (schema wordt per mail verzonden). 

– Vanaf 11 Mei moet er tijdens het weekend 1 Volwassen meegaan als toezichthouder voor de jeugd. De ouders mogen gezamenlijk wel mee als ze zelf ook gaan tennissen.

– Volwassen spelers vanaf 19 jaar mogen alleen vrij spelen in enkelspel.

– Dubbelspel is toegestaan maar alleen mogelijk met een dubbelpartner  van hetzelfde huishouden.

– Het scorebord mag niet gebruikt worden

– Markeer je tennisballen en serveer alleen met eigen tennisballen

– Wisselen met de klok mee

– Na het vegen handen wassen bij het toilet

– Gebruik de looproutes

– Ga niet samen op een bankje zitten, houd ten alle tijden de 1,5 meter regel in de gaten

Wij begrijpen dat dit redelijk wat regels zijn maar rekenen op iedereen zijn begrip om deze goed te handhaven. Op het naleven van deze regels zullen controles plaats vinden door handhavers en het zou zonde zijn als we de banen moeten sluiten omdat de regels niet in acht genomen worden.

Maar bovenal zijn deze regels er voor jullie, onze leden van de club! Wij willen graag dat iedereen zijn favoriete sport kan blijven beoefenen  maar nog belangrijker is dat iedereen gezond  blijft.