Bardiensten seizoen 2022

We staan te popelen om de nieuwe kantine in gebruik te nemen en weer lekker buiten te tennissen en te padellen! Alleen zijn we voor het openhouden van onze bar wel afhankelijk van jullie, onze leden. Zonder barzetting kan de bar eenvoudigweg niet open en betekent dit dat er na de tennis of padel geen gelegenheid is tot een drankje. Een bardienst draaien is echt heel gezellig en eenvoudig, opgeven kan in de clubapp (heb je deze nog niet, download hem dan op je telefoon). 
Ga naar het tabje “club” en naar “diensten”.  Kies de gewenste dienst en schrijf je in.Het is nu ook mogelijk om jezelf op te geven voor een vrijdag- of zaterdagdienst. Erg leuk om dat er dan veel spelers op het park zullen zijn. Bijkomend voordeel, vervul je 2 bardiensten dan krijg je aan het einde van het jaar je eigen bijdrage terug!
Om het nog makkelijker te maken voor (nieuwe) leden hebben we 2 avonden waarbij we ons clubhuis openen en leden van de barcommissie aanwezig zijn om uitleg te geven over het doen van een bardienst.Dus kan je wel wat hulp en uitleg gebruiken, kom dan op woensdag 16 of 23 maart a.s. naar het clubhuis. We zijn er van 19.00 tot 22.00 uur.Heb je nog vragen, neem dan even contact op met barcommissie@tcanimo.nl Groeten Barcommissie TC Animo