Competitie verschoven naar najaar.

Zoals bij velen al bekend gaat de voorjaarscompetitie i.v.m. Corona opnieuw niet door, deze wordt doorgeschoven naar het najaar. Belangrijk om te weten hierbij is;

 • dat het weer mogelijk is om je in te schrijven voor de competitie 2021. Voor zowel tennis- als ook de padelcompetitie.
 • Voor de KNLTB Competitie 2021 zijn de gemaakte teamrechten van 2020 van toepassing. Dus de opgebouwde rechten van seizoen 2019 worden weer actueel voor de najaarscompetitie 2021.
 • Om problemen te voorkomen met het zoeken van de juiste vervangers/vervangsters, is het noodzakelijk het team met voldoende spelers/speelsters, dus minimaal 6, op te geven.
 • Van alle teams wordt een teamgemiddelde berekend die dan weer aangeeft wat het teamnummer wordt. Hiervoor worden de enkel en/of de dubbel ratings van ieder speler gebruikt. Voor de dubbel- en mixed competitie zijn uiteraard alleen de dubbelratings nodig.
 • Ook in het komende tennisseizoen zal het ploeggemiddelde belangrijk zijn voor het spelen van de competitiewedstrijden. Het gemiddelde van het team hoort tijdens de gehele competitie nagenoeg gelijk te blijven. Dus voor het zoeken naar vervangers/vervangsters rekening houden met de rating van de speler/speelster.
 • De speeldata zijn te vinden in bijlage, voor zowel de tenniscompetitie als ook de padelcompetitie. Tevens zal e.e.a. ook op de website van de KNLTB en op de website van TC Animo te zien zijn.
 • Er zal voor al de captains en andere ge├»nteresseerden een meeting belegd worden om alle zaken die van belang zijn te bespreken. Voor deze bijeenkomst zal t.z.t. een uitnodiging verstuurd worden.
 • NB: inschrijvingen jeugd voor de rood, oranje, groen en gele (junioren) competitie moet apart aangemeld worden, rechtstreeks naar de Jeugdcommissie; jdhaak@zeelandnet.nl      

Hierbij dan ook het verzoek namens onze VLC aan de captains om uiterlijk 9 juni a.s. het volgende door te geven;  

 1. alle teamspelers/speelsters, naam en bondsnummers;
 2. de competitiesoort;
 3. wie de captain is/wordt voor het tennisseizoen 2021, inclusief e-mail en telefoonnummer;
 4. teams moeten uit minimaal 6 spelers bestaan. Dit geldt voor alle competitiesoorten, de heren-, dames-, zondag landelijke- en de mixcompetitie. Let op: Ook voor de Padel-competitie

Ik hoop uiteraard weer op een goed bezet en sportieve competitie.

Namens de technische commissie, Bvd.

Frank van Harn. afvanharn@zeelandnet.nl