Hoodies en Padellessen

We hebben weer een aantal zaken die we graag met jullie willen delen😉;

De najaarscompetitie komt eraan en we zijn weer benieuwd naar alle spannende partijen die gaan volgen! Om de koudere dagen tijdens de competitie en het vrij spelen te doorstaan hebben we natuurlijk onze mooie hoodies van TC Animo, maar sinds kort hebben we deze hoodies ook met rits! Op de website https://tcanimo.nl/clubinfo/tc-animo-shop/ kunnen jullie deze (en andere) artikelen bestellen.

We hebben een groot aantal aanmeldingen ontvangen voor de padellessen bij TC Animo, deze zullen 20 september a.s. van start gaan t/m ca. 11 november. De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag en donderdag van 18.00 tot 22.00 uur en op woensdag van 15.00 tot 19.00 uur. Hierdoor zal er op deze avonden slechts 1 padelbaan beschikbaar zijn voor vrij spelen. Ook betekent dit dat de toss avonden op maandag op 1 padelbaan gespeeld kunnen worden.

We zijn altijd op zoek naar ideeën om het spelen en verblijven op ons tennispark nog aangenamer te maken voor onze leden (waar mogelijk). Dus heb jij een idee of tip laat het ons even weten op communicatie@tcanimo.nl.

We wensen iedereen veel tennis- en padelplezier en wensen alle competitiespelers veel succes in de komende weken!