Inschrijving voorjaarscompetitie geopend!

De winter is net begonnen maar toch denken wij weeral aan het voorjaar:). We kijken uit naar een gezellige voorjaarscompetitie in 2023 en opgeven hiervoor is weer mogelijk!

Belangrijk om te weten hierbij is;

  • inschrijven is mogelijk voor zowel tennis- als ook de padelcompetitie (uiterlijk 31 december a.s.)
  • De speeldata zijn te vinden in bijlage, voor zowel de tenniscompetitie als ook de padelcompetitie. Tevens zal e.e.a. ook op de website van de KNLTB en op de website van TC Animo te zien zijn.
  • Er zal voor al de captains en andere geïnteresseerden een meeting belegd worden om alle zaken die van belang zijn te bespreken. Voor deze bijeenkomst zal t.z.t. een uitnodiging verstuurd worden.
  • NB: inschrijvingen jeugd voor de rood, oranje, groen en gele (junioren) competitie moet apart aangemeld worden, rechtstreeks naar de Jeugdcommissie; jeugdcommissie@tcanimo.nl     

Hierbij dan ook het verzoek namens onze VLC aan de captains om uiterlijk 31 december a.s. het volgende door te geven; (afvanharn@zeelandnet.nl) 

  1. alle teamspelers/speelsters, naam en bondsnummers;
  2. de competitiesoort;
  3. wie de captain is/wordt voor het tennisseizoen 2023, inclusief e-mail en telefoonnummer;
  4. teams moeten uit minimaal 6 spelers bestaan. Dit geldt voor alle competitiesoorten, de heren-, dames-, zondag landelijke- en de mixcompetitie. Let op: Ook voor de Padel-competitie 
  5. Voor de KNLTB Competitie 2023 zijn de gemaakte teamrechten van 2022 van toepassing.