Padel bij TC Animo?

Beste Leden,

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van een onderzoek dat wij momenteel doen om padelbanen te realiseren op het complex van TC Animo.

Padel is een sport die enorm in opkomst is en door de KNLTB ook als sport omarmd en gestimuleerd wordt. In heel Nederland zie je bij verschillende tennisverenigingen padelkooien verschijnen.

Ook wij kregen bij TC Animo vragen over de mogelijkheid om Padel te kunnen spelen bij TC Animo.

Daarom zijn wij aan het inventariseren wat de mogelijkheden zijn om dit binnen onze vereniging te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat het een meerwaarde voor onze club kan betekenen maar begrijpen ook dat het misschien nog onduidelijk voor sommige leden is wat het nu precies is.

Kort samengevat: Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Op dit moment is Padel de snelst groeiende sport in Nederland.

In bijlage stuur ik jullie een eerste kennismaking met Padel, wij zullen uiteraard jullie als leden op de hoogte houden van de vorderingen/resultaten. Binnenkort zal er ook een bijzondere ledenvergadering plaats vinden waar jullie voor uitgenodigd zullen worden om nadere uitleg te geven.  

Op onze facebookpagina zullen we ook regelmatig wat meer informatie delen.