Padel Winter Competitie

De competitie is weer goed van start gegaan! De meeste (1e ronde) wedstrijden zijn ingepland en we hebben de eerste uitslagen al binnen.

In bijlage sturen wij de loting voor de 2e speelronde! Deze loopt van 28 november tot en met 11 december. Deze wedstrijden kunnen al worden ingepland. 

Heb je een afspraak kunnen maken met je tegenstanders plan deze dan zsm in! Is dat verder weg dan 72 uur? reserveer dan de baan door te mailen naar padel@tcanimo.nl . Zo loop je niet het risico dat de baan al gereserveerd is. 

In geval van ziekte of blessure verzoeken we de betreffende duo’s een vervanger van gelijke sterkte op te roepen, zodat de wedstrijd toch gespeeld kan worden.

Op de dinsdag- en donderdagavonden willen we de kantine openhouden zodat je na de wedstrijd ook nog lekker iets kan drinken! (de welbekende 3e helft:). De bar is echter alleen open als we vrijwilligers hebben die dit willen doen.  Jullie hulp daarbij is dus heel belangrijk, wil je een bardienst doen? Plan jezelf dan in voor een bardienst via de KNLTB Club app.

De website hebben we bijgewerkt: TC Animo padelcompetities | TC Animo

Hier kan je de uitslagen inzien en bijhouden wie er in de winning mood is:).

Veel plezier en succes met de volgende ronde!