Padellessen voor jeugd!

Hierbij willen we jullie informeren over de mogelijkheid tot het volgen van padeltraining voor kinderen vanaf 4 jaar bij onze vereniging.

Samen met onze padeltrainers heeft Animo de keuze gemaakt om te investeren in het aantrekken en behouden van jeugd voor TC Animo.

We vinden het als club van groot belang de jeugd aan het sporten te krijgen en te houden.

Daarom voor volgen onze gecertificeerde trainers een gestructureerde aanpak conform de laatste inzichten ten aanzien van de ontwikkeling van vaardigheden bij kinderen. Plezier staat hierbij voorop!

Daarnaast willen we in de toekomst ook jeugdleden de mogelijkheid bieden om wedstrijden en competitie te gaan spelen bij Padel.

Om deze richting kracht bij te zetten kiezen we ervoor de eerstvolgende trainingscyclus zonder meerkosten vanuit de club toegankelijk te maken voor onze jeugd.

Vanaf 2024 kijken we oook naar een mogelijke prjisverlaging voor jeugd-lidmaatschap voor zowel tennis als padel.

Uiteraard blijven we ook oog houden voor een verbreding van het tennisaanbod voor de jeugd. Dit zal nader besproken worden met de tennisschool, uitvoering echter pas in het voorjaar 2024,  gezien er geen najaarslessen zijn op Animo voor de jeugd.

Er zullen per jaar 4 trainingsperiodes aangeboden worden: 1 periode in het najaar bij Animo (start 28 augustus 2023), gevolgd door 2 periodes in de winter bij Kickoff Indoor, en tot slot 1 periode in het voorjaar bij Animo. De inschrijftermijn voor de 1e periode verloopt as vrijdag en er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de jongste jeugdleden, 4 tm 6 jaar oud.

Alsnog interesse? Geef je (zoon/dochter) dan op via https://padelzeeuwsvlaanderen.nl/