Rookvrije generatie!

Nu onze kantine/terras weer langzaam open mag willen we laten weten dat we met TC Animo meedoen aan de campagne rookvrije generatie.

WAAROM EEN ROOKVRIJ TC ANIMO?

Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Help je mee?

Het ultieme doel is om het gehele complex van TC Animo rookvrij te krijgen. Dit is niet van de een op andere dag gerealiseerd. Het heeft zijn tijd nodig. 

Voor het seizoen ’21- ‘22 zijn de volgende rookregels van toepassing: 

  • Binnenruimten zijn geheel rookvrij.
  • Roken op het gehele buitenterrein van ons park is verboden, met uitzondering van het 2e terras (nabij centercourt)
  • Roken op het terras voor de kantine is dus ook niet meer toegestaan.  
  • Het rookvrij-beleid is structureel en geldt voor iedereen: leden, vrijwilligers, medewerkers én bezoekers.
  • Bordjes of andere aanduidingen kunnen aangeven dat het buitenterrein rookvrij is en waar het wel toegestaan is om te roken.
  • E-sigaretten en nieuwe tabaksproducten (zoals verhitte tabak) passen niet bij een rookvrij sportpark en zijn eveneens verboden.

Het bestuur hoopt op eenieder zijn begrip en dat we elkaar hierop aan durven te spreken.  

N.B. in verband met de openingstijden van ons terras tot slechts 20.00 uur is besloten om de kantine/terras vooralsnog alleen in de ochtend te openen van 09.00 tot 13.00 uur. Zodra de tijden wat verruimd worden gaan we uiteraard ook in de avonduren weer open!