Terras langer open en weer tossen!

Vanaf 5 juni worden de regels i.v.m. Corona weer wat soepeler en mogen we ook de kantine en het terras weer openen tot 22.00 uur ’s avonds.

Met al dit positieve nieuws hebben we ook besloten om de wekelijkse toss avonden weer te laten doorgaan!

Maandag 7 juni a.s. zullen we weer gaan starten met de toss, aanmelden hiervoor is niet nodig. We starten vanaf 19.00 uur. Zorg dat je je KNLTB-pasje mee hebt en geef die af bij de verantwoordelijke voor de toss avond. De tossverantwoordelijke deelt de wedstrijden in en zo kan je weer een heerlijk avondje tennissen met verschillende mensen.

Ook hebben we een supertoss op de planning staan, meer informatie hierover volgt z.s.m., maar hou 12 juni a.s. alvast vrij in de agenda!

Nog even enkele zaken op een rijtje:

  • Kantine en terras open tot 22.00 uur (conform coronaregels)
  • 4 personen per tafel en 1,5 meter afstand
  • Heb je geen tennisafspraak dan even je gegevens achterlaten in de kantine
  • Rookgelegenheid nabij centercourt (niet op andere locaties)
  • Afhangen kan tot 72 uur van tevoren
  • 2x afhangen op 1 dag is mogelijk maar dan wel met een tussentijd van 4 uur
  • Annuleer je reservering als je onverhoopt niet kan komen tennissen

Om ervoor te zorgen dat ook iedereen zijn drankje kan doen na het spelen doen wij weer een beroep op jullie om je in te schrijven voor de bardiensten.

Dit is ook een manier om aan je meewerktaak te voldoen en zodoende de borg aan het einde van het seizoen terug te ontvangen.

Bardiensten dienen gereserveerd te worden via de KNLTB Clubapp. Lukt het toch niet om je jezelf voor 2 (of meerdere bardiensten) in te schrijven neem dan even contact op, mail naar; barcommissie@tcanimo.nl

De app is eenvoudig te downloaden voor op de telefoon of op je tablet. Heb je hulp nodig bij het installeren of gebruik van de app stuur even een mail naar communicatie@tcanimo.nl en we helpen je verder!  

Alvast enorm bedankt voor jullie bijdrage en op naar weer veel tennis/padelplezier op ons park!