Voorjaars- en mixcompetitie 2021! Geef je snel op.

Beste leden,

Alweer zin om in het voorjaar competitie te spelen? Geef je dan op voor de voorjaars- en mixcompetitie.

Bekijk hier de speeldata voor de voorjaarscompetitie

Zouden de captains van de (reeds bestaande en nieuwe) teams het volgende willen aanleveren

 • alle teamspelers/speelsters, naam en bondsnummers;
 • de competitiesoort;
 • wie de captain is/wordt voor het tennisseizoen 2021, inclusief e-mail en telefoonnummer;
 • teams moeten uit minimaal 6 spelers bestaan. Dit geldt voor alle competitiesoorten, de heren-, dames-, zondag landelijke- en de mixcompetitie. 

Belangrijk om te weten;

 • Voor de KNLTB Competitie 2021 zijn de gemaakte teamrechten van 2020 van toepassing. Dus de opgebouwde rechten van seizoen 2019 worden worden weer actueel voor de voorjaars- en mixcompetitie seizoen 2021. 
 • Om problemen te voorkomen met het zoeken van de juiste vervangers/vervangsters, is het noodzakelijk het team met voldoende spelers/speelsters, dus minimaal 6, op te geven.
 • Ook voor komend seizoen verwachten we minimaal hetzelfde aantal inschrijvingen. Hierdoor zullen we, zeker voor de zaterdagen, moeten rekenen op wekelijks een vol programma. Als blijkt dat er te veel teams zijn voor het aantal banen waarover we kunnen beschikken, dan zullen die teams met te weinig aangemelde spelers/speelsters als eerst moeten wijken. Hou dus rekening mee met je teamsamenstelling.
 • Van alle teams wordt een teamgemiddelde berekend die dan weer aangeeft wat het teamnummer wordt. Hiervoor worden de enkel en/of de dubbel ratings van ieder speler gebruikt. Voor de dubbel- en mixed competitie zijn uiteraard alleen de dubbelratings nodig.
 • Ook in het komende tennisseizoen zal het ploeggemiddelde belangrijk zijn voor het spelen van de competitie wedstrijden. Het gemiddelde van het team hoort tijdens de gehele competitie nagenoeg gelijk te blijven. Dus voor het zoeken naar vervangers/vervangsters rekening houden met de rating van de speler/speelster. 
 • De speeldata zijn te vinden in bijlage, voor zowel de district- als ook de landelijke competitie. Tevens zal e.e.a. ook op de website van de KNLTB en op de website van TC Animo te zien zijn. De voorjaarscompetitie start 27 maart.
 • Er zal voor al de captains en andere ge├»nteresseerden een meeting belegd worden om alle zaken die van belang zijn te bespreken. Voor deze bijeenkomst zal t.z.t. een uitnodiging verstuurd worden.  

NB: inschrijvingen jeugd voor de rood, oranje, groen en gele (junioren) competitie moet apart aangemeld worden, rechtstreeks naar de Jeugdcommissie; jdhaak@zeelandnet.nl

Ik hoop uiteraard weer op een goed bezet en sportieve competitie. Namens de technische commissie, Frank van Harn. afvanharn@zeelandnet.nl