Voorjaarscompetitie opnieuw uitgesteld!

Allen,

De voorjaarscompetitie is voorlopig uitgesteld tot begin juni. Afhankelijk van de maatregelen die van kracht zijn na de persconferentie van 13 april, is het zelfs mogelijk dat de voorjaarscompetitie dit jaar niet doorgaat. Dan zal deze opschuiven naar het najaar.

Mocht het gunstig uitpakken dan zal de voorjaarscompetitie starten in een aangepaste vorm. Tevens zijn er mogelijkheden voor teams zich alsnog aan te melden, maar ook terug te trekken.

Zie hieronder alle voorwaarden:

Voorjaarscompetitie:

•De Voorjaarscompetitie start indien mogelijk in week 22 met bijvoorbeeld 3, 4 of 5 speeldagen; er wordt niet om promotie/degradatie gespeeld. Alle rechten blijven behouden voor de Voorjaarscompetitie 2022.

De verkorte competitie in juni biedt ook mogelijkheden om nieuwe teams aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar afvanharn@zeelandnet.nl . Vermeld daarin de namen en bondsnummers van alle spelers, aangevuld met de competitiesoort, klasse en dag waarin het team wil uitkomen. Er wordt dan gekeken of er nog een plekje vrij is en zullen het team alsnog indelen. Wacht hier niet te lang mee, want hoe eerder je dit extra team aan ons doorgeeft, des te groter de kans dat wij het nog kunnen indelen.

Als teams niet willen/kunnen deelnemen aan deze competitie in juni, dan kunnen de teams zich terugtrekken. Het verzoek is om dit zo snel mogelijk door te geven via email naar afvanharn@zeelandnet.nl , zodat hier met het indelen nog rekening mee gehouden kan worden.Terugtrekking kan tot uiterlijk 11 april.

Zomeravondcompetitie:

• De Zomeravondcompetitie is ook voorlopig uitgesteld tot begin juni, daarom wordt de inschrijftermijn van deze competitie verlengd tot en met 11 april. Dit kan door een e-mail te sturen naar afvanharn@zeelandnet.nl

Tenniskids /Juniorencompetitie:

•De Tenniskids en Juniorencompetitie start indien mogelijk in week 22. Het streven is zoveel mogelijk speeldagen in te plannen. Mocht het zo zijn dat de Tenniskids- en Juniorencompetities eerder opgestart mogen worden, zal men hiervan tijdig bericht ontvangen.

•De verkorte competitie in juni biedt ook de mogelijkheid om nieuwe Tenniskids- en Juniorenteams aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar afvanharn@zeelandnet.nl. Vermeld daarin de namen en bondsnummers van alle spelers, aangevuld met de kleur/competitiesoort, niveau/klasse en dag waarin het team wil uitkomen.

Met vriendelijke groet,

Frank van Harn,VCL TC Animo