Wintercompetitie 2021-2022 Padel

Aangezien er ondertussen veel enthousiaste padellers zijn bij onze vereniging, hebben wij het idee opgevat om deze winter een competitie te organiseren. Deze zal starten aansluitend aan de padellessen en eindigt voor de start van het nieuwe lesseizoen.

Het doel is vooral om op een gezellige manier met elkaar te blijven sporten gedurende de winter. 

De inschrijving voor deze competitie is gratis voor onze leden. Ben je nog geen lid maar wordt je lid in januari 2022 dan kan je deelnemen aan deze competitie en zijn de kosten € 10,–. (eenmalig).

Heb je nog geen eigen racket? Geen probleem! Rackets zijn te huur voor € 2,50 euro pp/per uur via de club.

Inschrijven is mogelijk in duo’s door een mail te sturen naar padel@tcanimo.nl. Maar ook als je nog geen partner gevonden hebt, kan je je aanmelden.  We zullen dan teams proberen te vormen.  Aanmelden is mogelijk t/m vrijdag 5 november a.s.

Opzet van deze competitie;

Ieder duo speelt 8 rondes, verdeeld over periodes van 2 weken;

  • Vrijdag 12 november t/m donderdag 25 november
  • Vrijdag 26 november t/m donderdag 9 december
  • Vrijdag 10 december t/m donderdag 23 december
  • Vrijdag 7 januari t/m donderdag 20 januari
  • Vrijdag 21 januari t/m donderdag 3 februari
  • Vrijdag 4 februari t/m donderdag 17 februari
  • Vrijdag 18 februari t/m donderdag 3 maart
  • Vrijdag 4 maart t/m donderdag 17 maart 

De indeling wordt vóór iedere speelronde bekend gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de stand, zodat de partijen aan elkaar gewaagd zijn en iedereen leuke wedstrijden kan spelen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van de wedstrijd, rekening houdend met de datums van de speelrondes. De planning van een wedstrijd dient te worden doorgegeven via padel@tcanimo.nl. Meer dan 3 dagen vooruit plannen is mogelijk. Wie het eerst een tijdslot doorgeeft krijgt deze toegewezen!

Wedstrijden worden gespeeld op basis van tijd (één uur), waarbij de games worden doorgeteld. De stand wordt vervolgens doorgegeven via padel@tcanimo.nl. Na iedere speelronde zal een stand worden opgesteld op basis van behaalde punten (2 punten voor een overwinning, 1 voor een gelijkspel) en doelsaldo (aantal games voor – aantal games tegen).    

Indien vanwege slecht weer de banen langdurig niet bespeelbaar zijn in een speelronde, zal deze geschrapt worden. Indien een duo een speelronde niet kan deelnemen, is dit op zich geen probleem maar dient dit tijdig gecommuniceerd te worden.  

Uiteraard verbinden we aan deze competitie ook wat mooie prijzen, we doen mee omdat het leuk is maar toch ook om te winnen! 🙂 De winnaars van de competitie ontvangen dus zeker een leuke prijs, maar ook onder de duo’s die iedere speelronde hebben meegedaan zullen we eveneens enkele prijzen verloten tijdens een afsluitende dag/avond van deze gezellige competitie.

Enthousiast geworden maar nog vragen of gelijk aanmelden voor dit padelevenement? Stuur dan een mail naar padel@tcanimo.nl